(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Prasátko Peppina
Potřebné ingredience
Piškotový korpus, vanilkový krém od Dr.Oetkera, potahovací hmota z marschmalow bonbónů dle p. Dášky
Postup přípravy
Vím, že není dokonalý, ale každý nějak začínal a já jsem "nadšený začátečník" :-D a fakt mě to bavilo ;-)
Tento byl jen na zkoušku, Peppinu chci upéct berušce k 2.narozeninám a do té doby mohu ještě "pilovat" :-D
Tento byl jen na zkoušku, Peppinu chci upéct berušce k 2.narozeninám a do té doby mohu ještě "pilovat" :-D
...a tady z boku...
...všimněte si té malé nenechavé ručičky mojí zlaté berušky...:-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
10. 2. 2010, 14:33
jeremy
(upraveno)
23. 2. 2010, 16:31
@Ilonáček
děkuji
aknelka01
(upraveno)
8. 2. 2010, 16:57
Prosím poradte mi jak se dělá ta potahovací hmota z marschmalow bonbónů. Děkuji Lenka
jeremy
(upraveno)
8. 2. 2010, 17:05
@aknelka01
http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=18714 a je fakt skvělá...podařila se mi hned napoprvé ostatně jako pokaždé...už jsem dělala 4hmoty a ani jednou nezklamala Ať se dílo podaří
gabsa
(upraveno)
8. 2. 2010, 11:24
jeremy
(upraveno)
23. 2. 2010, 16:31
@gabsa
Děkuji Vám
petatrn
(upraveno)
8. 2. 2010, 9:42
jůůůůůůůůůůůůůů je perfektní moc se ti povedl
jeremy
(upraveno)
8. 2. 2010, 10:58
@petatrn
Moc ti děkuji,Peťulko
Handulka0
(upraveno)
8. 2. 2010, 8:08
Povedla se
jeremy
(upraveno)
8. 2. 2010, 8:50
@Handulka0
Děkuji Vám, moc! No, ve skutečnosti vypadá lépe, ale bohužel jsem to musela nafotit jen mobilem Ani se mi ho nechtělo rozkrojit no,ale musí se přeci ochutnat...a je fakt mňam! Naštěstí! Tak jsem ráda dvojnásob... Hezký den.
kattule
(upraveno)
7. 2. 2010, 21:36
hezký
cherba
(upraveno)
7. 2. 2010, 20:39
HHaannuullee
(upraveno)
7. 2. 2010, 20:23
jeremy
(upraveno)
7. 2. 2010, 20:33
@HHaannuullee
Jééé, děkujiiii