(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Karamelová horúca čokoláda
Potřebné ingredience
500 ml mlieka,50 g cukru( mozno menej) ,1/2-3/4 čl škorice,100 g kvalitnej horkej čokolady
Postup přípravy
V hrnčeku zohrejeme mlieko,tesne pred bodom varu odstavíme.Cukor upalime na tmavý karamel,pridame škoricu a zalejeme mliekom.Pozor,začne to dost penit ,tak budte opatrne.Na miernom ohni povarime,kym sa karamel nerozpustí.Pridame čokoladu(ochutname ,popripade dochutíme) a ked sa roztopí, celé to napeníme ponorným mixerom.Nalejeme do poharov a vychutnavame :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
10. 2. 2010, 12:17
Egreska
(upraveno)
8. 2. 2010, 8:58
je dobra..na zdravie
zuzka89
(upraveno)
7. 2. 2010, 17:55
vypadá krásně