(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
HORŃÁCKÝ GULÁŠ
Potřebné ingredience
vepř.kýta nebo plec,cibule,paprika,lečo,žampiony,klobása,červ.fazole
Postup přípravy
zpěníme cibuli,orestujeme na kostičky nakrájené maso a zaprášíme trochou papriky,necháme dusit maso do měkka......až je maso hotové přidáme žampiony bud sterilované nebo čerstvé (pokud budeme dávat čerstvé tak dáme dřív aby se stihly dodělat cca 20minut) pak přidáme sklenici leča,klobásu (tu si předem opečeme nakrájenou na kostičky) a nakonec přidáme plechovku červených fazolí,můžeme přidat špetičku chilli a vše dobře promícháme a prohřejeme,dle potřeby zaprášíme inst,jíškou aby to nebylo moc řidký......hotovo!!!! :-)))))
my jíme s chlebem a je to obrovská mńamka :-)
my jíme s chlebem a je to obrovská mńamka :-)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Jia
(upraveno)
6. 2. 2010, 17:21
My děláme taky Horňácký guláš . Bez klobásky a žampionů a fazole dávám menší bílé, místo leča krájené papriky a rajčata. A jíme k němu topinky s česnekem . Zkus Petro s těma topinkama, je to mňáááááám
DVOJČÁTKA
(upraveno)
6. 2. 2010, 19:56
@Jia
díky za tip určitě vyzkoušíme
Jia
(upraveno)
6. 2. 2010, 21:55
@DVOJČÁTKA
Není zač, a pak určitě napiš jak chutnalo