Kynutý cop s trojí nádivkou
Potřebné ingredience
Těsto: 20g droždí, 250ml mléka, 50g cukru krupice, 500g hladké mouky, citronová kůra, vanilkový cukr, 60g másla, 1 žloutek, špetka soli, Nádivka: maková (mák, cukr, skořice)+povidlová (povidla, rum)+tvarohová (tvaroh, van. cukr, citr. kůra, vejce)
Postup přípravy
Kvásek: rozmíchat kvasnice s troškou cukru dotekuta, vlít část mírně ohřátého mléka, zakryté nechat několik minut vzejít, než se udělá hustá pěna. Poté zadělat těsto ručně a nechat vykynout (v peřinách, v malilinko zahřáté troubě spolu s hrncem s horkou vodou, atd. atd.), anebo líně s pomocí kuch. techniky.
Fáze 1
Fáze 2
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé