Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

KUŘECÍ POLÉVKA V THERMOMIXU

0.0
KUŘECÍ POLÉVKA V THERMOMIXU

Potřebné ingredience

kuřecí ořez, kosti nebo a křídla, 200g polévkové zeleniny, 1 PL Podravky sůl

Postup přípravy

Do nádoby nalijte asi 1 a půl litru vody a nasypte Podravku. Do košíku vložte kosti sůl, případně (nové koření, pepř, bob.list)
Vařte 30-35 min. na stupeň Varoma, R1.

Po uvaření masa vyjměte košík, vsypte zeleninu a vařte 15 min. na 100°C,R1.
Kdo má TM31 použije zpětný chod.

Než se Vám uvaří zelenina, maso z kostí oberte a vhazujte zpět do nádoby otvorem ve víku.
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie