(recept
si oblíbilo 32 návštěvníků)
KUŘECÍ MASO V MRKVI S MEDEM A BYLINKAMI rychlovka a dobrota :-))))
Potřebné ingredience
maso (nejlépe kuř. prsa, maso ze stehen, krůtí, kýta), mrkev, brambory (popř. rýže), máslo, bylinky, med
Postup přípravy
Do pánve (kastrolu) na rozpuštěné máslo dáme na nudličky nakrájené maso, prudce orestujeme, trochu osolíme a přidáme nastrouhanou nebo nakrájenou mrkev. (Poměr masa a mrkve je jedno, podle chuti.) Podlijeme trochou horké vody a necháme chvilku cca 5min dusit pod pokličkou, můžeme na zahustění přidat na pyré nastrouhanou bramboru (nebo lžíci uvařených rozmačkaných brambor), chvilku ještě vaříme, pak přisladíme dle chuti medem a přidáme pro chuť nasekané bylinky (petrželka nebo třeba lžičku provensálských bylinek, super s čerstvým rozmarýnem!!!) a už nevaříme!!!! Jako příloha se hodí brambory nebo rýže
JAKO PŘÍLOHA BRAMBORY NEBO RÝŽE
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Radka09
(upraveno)
25. 5. 2010, 21:00
Výborný receptík, dneska jsem vyzkoušela...s rýží...a naše malá měla boule za ušima a hezky si pomlaskávala Můžu všem doporučit, nám to moc chutnalo
banama
(upraveno)
28. 5. 2010, 8:29
@Radka09
Díky