(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
jihočeské zelnáky
Potřebné ingredience
250 gramů hladké mouky,250 gramů pol.mouky,1 balíček zelí kyselé,drobet škvarků semletých,sádlo,pálivá paprika,špetka pepře,kmín,sůl
Postup přípravy
do mísy si dáme balíček zelí nakrájené na kousky,mouku polohrubou a hladkou,přidáme semleté škvarky,sádlo,kmín,papriku pálivou,pepř,sůl,vše dobře zpracujeme v těsto,vyválíme na plát který krájíme na kousky,dáme na vymazaný plech a pečeme v předehřáté trobě do růžova
Smazat recept
Chcete opravdu smazat recept?
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
aleval
(upraveno)
5. 2. 2010, 22:25
Ivčo ,tak to je bomba , ty jsou opravdu vynikající, chci se zeptat kolik škvarků a sádla , už jsem je zkouušela , ale nabylo to ono a tohlhle je recept tak na dva plechy? Dík moc Alča
Zrušený účet
(upraveno)
6. 2. 2010, 8:42
@aleval
DOBRÝ DEN JÁ TO DĚLÁM PODLE OKA,DROBET SÁDLA A ŠKVAREK,ŠKVARKŮ DÁVÁM TAK PŮL PYTLÍČKU,VYCHÁZÍ TO NA 2 PLECHY,IVA
Ilonáček
(upraveno)
1. 2. 2010, 21:25