Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 6 návštěvníků)

jihočeské zelnáky

0.0
jihočeské zelnáky

Potřebné ingredience

250 gramů hladké mouky,250 gramů pol.mouky,1 balíček zelí kyselé,drobet škvarků semletých,sádlo,pálivá paprika,špetka pepře,kmín,sůl

Postup přípravy

do mísy si dáme balíček zelí nakrájené na kousky,mouku polohrubou a hladkou,přidáme semleté škvarky,sádlo,kmín,papriku pálivou,pepř,sůl,vše dobře zpracujeme v těsto,vyválíme na plát který krájíme na kousky,dáme na vymazaný plech a pečeme v předehřáté trobě do růžova
Smazat recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

aleval 5. 2. 2010, 22:25
Ivčo ,tak to je bomba , ty jsou opravdu vynikající, chci se zeptat kolik škvarků a sádla , už jsem je zkouušela , ale nabylo to ono a tohlhle je recept tak na dva plechy? Dík moc Alča (Y)
Zrušený účet 6. 2. 2010, 8:42
@aleval DOBRÝ DEN JÁ TO DĚLÁM PODLE OKA,DROBET SÁDLA A ŠKVAREK,ŠKVARKŮ DÁVÁM TAK PŮL PYTLÍČKU,VYCHÁZÍ TO NA 2 PLECHY,IVA
Ilonáček 1. 2. 2010, 21:25
(clamp) (clamp) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie