(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
Pařížské kostky
Potřebné ingredience
Na těsto: 2 skleničky polohrubé mouky, 1 sklenička cukru, 1/2 skleničky oleje, 1 sklenička vlažného mléka, 2 lžíce kakaa, prášek do pečiva a 3 celá vejce NA pařížský krém: 2 smetany ke šlehání a 2 tyčinky LEDOVÉ KAŠTANY NA posypání 1 čoko margot
Postup přípravy
Ingredienci na těsto vyšleháme šlehačem, nalijeme na vymazaný vysypaný plech a upečeme jako piškot. Necháme zchladnout.
Den předem si svaříme smetany spolu s tyčinkami kaštanů, já dávám jen jednu,stačí. Smetany necháme zchladnout a dáme do druhého dne do lednice. Druhý den šlehačky vyšleháme do krému, ten natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot.
Den předem si svaříme smetany spolu s tyčinkami kaštanů, já dávám jen jednu,stačí. Smetany necháme zchladnout a dáme do druhého dne do lednice. Druhý den šlehačky vyšleháme do krému, ten natřeme na vychladlý piškot a hustě postrouháme čokoládou margot.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
AndraP
(upraveno)
27. 11. 2010, 20:02
Zdrvím Moniko mám na Vás menší dotaz nevím, čím to je, ale nedaří se mi šlehačky vyšlehat nechápu to neporadíte mi díky Andrea
Stojanka
(upraveno)
27. 11. 2010, 20:16
@AndraP
No trvá to docela dlouho, než začnou tuhnout,ale nakonec jo...určitě se dají říct mršky......
AndraP
(upraveno)
27. 11. 2010, 20:59
@Stojanka
Marti díky výsledek se dostavil trochu jsem zavařila mixér ale klaplo to mějte se krásně Andrea
AndraP
(upraveno)
27. 11. 2010, 20:27
@Stojanka
díky tak já to jdu ještě zkusit a uvidíme
fusek
(upraveno)
5. 2. 2010, 10:32
Díky za recept dnes jsem vyzkoušela, ještě jsem na víc na korpus po upečení dala nakrájené broskve a je to výborné.
Stojanka
(upraveno)
6. 2. 2010, 8:52
@fusek
Hm Květo....to není špatný nápad chci je dělat příští víkend na oslavu narozenin....tak se nechám inspirovat....díky MARTA
monka229
(upraveno)
3. 2. 2010, 20:59
děkuji za recept , včera jsem upekla "jen tak", všem moc chutnalo, výborné...
Stojanka
(upraveno)
4. 2. 2010, 13:16
@monka229
MOniko díky za pochvalu....jsou fakt moc dobré...MARTA
Murr2
(upraveno)
31. 1. 2010, 12:51
Marti,tak jsem je dnes dělala a jsou opravdu skvěléééé .ještě zbyl kousek na odpoledne ke a je po nich .děkuji za recept
Stojanka
(upraveno)
31. 1. 2010, 16:22
@Murr2
Radko to se máte.... u nás se po nich jen zaprášilo... ....díky za pochvalu MARTA
Jarmila1
(upraveno)
31. 1. 2010, 12:37
Stojanka
(upraveno)
31. 1. 2010, 16:22
@Jarmila1
Díky MARTA
cherba
(upraveno)
30. 1. 2010, 16:53
vypadají moc lákavě
Stojanka
(upraveno)
30. 1. 2010, 21:17
@cherba
a taky moc chutnají...fakt jsou luxusní...zdá se to na první pohled složité ale jsou jednoduché,žádné velké matlání patlání...ale jsou rychle slupnuté...u nás dlouho nevydržely.....MARTA
cherba
(upraveno)
31. 1. 2010, 8:30
@Stojanka
Určitě vyzkouším
Stojanka
(upraveno)
31. 1. 2010, 11:18
@cherba
Jo jo zkuste...fakt jsou výborné MARTA
Ilonáček
(upraveno)
30. 1. 2010, 13:31
Stojanka
(upraveno)
30. 1. 2010, 21:17
@Ilonáček
No takový přesně jsou.....famozní...luxusní....hmm.....vlastně byly....už bohužel není ani krajíček....MARTA