Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbilo 44 návštěvníků)

Buchta HRK HRK

0.0
Buchta HRK HRK

Potřebné ingredience

Na piškotové těsto: 2 hrnky polohrubé mouky, 1hrnek cukru, 3/4 hrnku oleje, 3/4 hrnku mléka, 2 vejce, 1/2 prášku do pečiva Pudinková poleva: 2 mandarinkové kompoty, 1 šlehačka, 1 ztužovač, 1 pudink bez vaření(Olé) čokoláda na vaření a 100% tuk na polevu

Postup přípravy

Ze surovin připravíme těsto, upečeme v předehřáté troubě a necháme zchladnout.
Suroviny na polevu dáme do nádoby s víkem - kompot i se šťávou, utěsníme poklicí a několikrát zahrkáme, až poleva zhoustne. Pak ji rozetřeme na buchtu, dozdobíme čokoládovou polevou.
Tento recept mám z časopisu Pošli recept a stal se mým oblíbeným. Všem návštěvám zákusek chutnal!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

nekup to 12. 6. 2012, 17:18
Vypadá krásně, hned bych si dala :-)
lucie156 16. 4. 2011, 14:14
Dobrý den,děkuji za bezva recept (Y) (Y) (Y). Rychlá,výborná,určitě budu dělat častěji (clamp) (clamp) (clamp) (F)
Helen111 11. 6. 2010, 21:44
Také náš oblíbený a nejvíc nám chutná, když místo čokolády povrch hustě posypu kokosem. Je to osvěžující.
Karla.C 11. 6. 2010, 19:35
Děkuji za recept. Dnes jsem dumala co upéct a narazila na Váš recept. No a hned jsem se na to vrhla, jen jsem dala místo mandarinek, ananas. Na čoko polevu jsem byla líná, tak jsem to pocákala tekutým grankem. A je to dobrota.
Kklara 28. 2. 2010, 10:21
Tak buchta už se chladí :-) a po obídku bude ke (C). Moc děkuji za recept, vypadá super (F)
dejnička 3. 2. 2010, 16:35
zní to dobře, jen nemám po ruce šlehačku a pudink bez vaření jsem ani nikdy neviděla. Tak snad až budu mít suroviny (clamp)
Alele 4. 2. 2010, 14:10
@dejnička Marci, přiznávám, že pudink bez vaření jsem našla až díky tomuto receptu. Do té doby jsem o něm také nevěděla. ;-) :-$
Valuc 28. 1. 2010, 18:40
Já dávám místo piškotového těsta piškoty (Y) (Y) (Y)
fifinek 28. 1. 2010, 18:36
řezy dělám často, jsou výborné i s ananasovým kompotem, dneska jsem pekla a navrch jsem dala do krému jahodový kompot. Půl plechu už je pryč, má to podobnou chuť jako nanuk Mrož.Mňam (Y) (Y)
Alele 28. 1. 2010, 19:12
@fifinek Tak to také zkusím!!! :-) (D)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie