Zobrazit přihlášovací formulář

Moučníky, poháry

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

DVOUBAREVNÁ S ROZINKAMI A TVAROHEM

0.0
DVOUBAREVNÁ S ROZINKAMI A TVAROHEM

Potřebné ingredience

2 HRNKY HLADKÉ MOUKY 1 HRNEK KRYSTALU 1/2 HRNKU OLEJE 1 VEJCE 1a1/4 HRNKU MLÉKA 1 PRDOPEČ 1 LŽÍCE KAKAA ROZINKY 1 TVAROH 1 LŽIČKA CITRONOVÉ ŠŤÁVY 3 LŽÍCE KRYSTALU 1 VANILKOVÝ CUKR

Postup přípravy

SMÍCHÁME MOUKU,KRYSTAL,OLEJ,VAJÍČKO,PRDOPEČ A MLÉKO.
VYMAŽEME A VYSYPEME PEKÁČEK(NE NA PLECH,TĚSTO BY NESTAČILO),VLIJEME SVĚTLÉ TĚSTO A TROCHU SI NECHÁME V MISCE,DO NĚJ PŘIDÁME KAKAKO A VLIJEME CIK CAK NA SVĚTLÉ.
POSYPEME ROZINKAMA.
TVAROH SMÍCHÁME S CITRONOVU ŠTÁVOU,KRYSTALEM A VAN.CUKREM,DÁME DO SÁČKU A POSTŘÍKÁME.DÁME PÉCT DO VYHŘÁTÉ TROUBY NA 180 NA HORKOVZDUCH.MÍSTO ROZINEK MŮŽETE POUŽÍT I OVOCE,TO UŽ ZÁLEŽÍ NA VÁS CO MÁTE DOMA NEBO CO MÁTE RÁDI.:-)


VLOŽILA BYCH I FOTKU,ALE STÁVKUJE MI FOTÁK,PAK DODÁM.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

zuzka75 25. 1. 2010, 18:55
Milá Míšo, tak se tady pozastavuju nad tím, co je to v receptu ten 1 prdopeč. Říkám si, že by nějaká Vaše specialitka...? A pak mi to došlo ... jde o prášek do pečiva. Ale můžu říct, že tuhle zkratku slyším prvně a vééélmi mě pobavila :-D :-D :-D! Už jen kvůli prdopeči ji zkusím! ;-) No, jdu se vyčůrat (z toho smíchu) a pokračuju dál při hledání receptů... Mějte se krásně a ať vám jde pečení od ruky! (Y) (Y) (Y) Zuzka
Matbar (upraveno) 16. 6. 2014, 10:36
@zuzka75 Zuzi, prdopeč se tady běžně používá jako zkratka :-$,ale když jsem četla poprvé taky nějaký receptík a byl tam prdopeč,tak jsem taky nevěděla :-D :-D nejste sama,mně samotnou by tak originální název nenapadl ;-) ;-).Buchtu mám upečenou a už je skoro fuč,to je první s tvarohem co mým dětem chutná (X) (Z).tak at se vám povede (flower) (hello)
Ilonáček 26. 1. 2010, 23:12
@Matbar Ahoj děvčata prdopeč a vanilkáč/vanilkový cukr/ ta čeština je opravdu úžasná :-D :-D :-D :-D :-D

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie