(recept
si oblíbilo 18 návštěvníků)
HEJTMANSKÁ VEPŘOVÁ PLEC
Potřebné ingredience
400g vepřové plece, 120g párku, 200g kysaného zelí, 40g slaniny, 40g tuku, 40g kyselé smetany, 35g hladké mouky, 40g cibule, 1 vejce, 3 lžíce rajčatového protlaku, 2 lžíce plnotučné hořčice, špetka mletého pepře, 1 lžička mleté papriky, trochu citronu a soli
Postup přípravy
Osmahneme cibulku, přidáme pokrájené osolené a opepřené maso, párek, slaninu, opečeme a přidáme vodu, dusíme, přidáme zelí.Až bude maso téměř měkké, omáčku zahustíme,přidáme vejce , rajčatový protlak, kysanou smetanu hořčici, papriku, citron a dochutíme. Podáváme s brambory, rýží, těstovinami, knedlíkem.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
nekup to
(upraveno)
5. 5. 2010, 13:00
Právě jsme doobědvali a moc jsme si pošmákli Děkujeme za receptík
manhartici
(upraveno)
6. 5. 2010, 7:11
@nekup to
Dáši, to jsem ráda, že Vám chutnalo
jajulik
(upraveno)
25. 1. 2010, 11:36
manhartici
(upraveno)
25. 1. 2010, 12:34
@jajulik
děkuju...