Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Maso pod peřinou

0.0
Maso pod peřinou

Potřebné ingredience

Mleté maso, koření podle chuti, brambory, mléko, nastrouhaný tvrdý sýr

Postup přípravy

Dáme do hrnce vařit brambory. Jakmile začnou vařit, v zapékací míse začneme dusit ml. maso. Přidáme koření podle své chuti (oregáno, bazalka....může se přidat i troška kečupu) - fantazii se meze nekladou. Maso během dušení nepodléváme, pustí dost šťávy samo. Jakmile jsou brambory uvařeny, uděláme z nich kaši, kterou dáme na hotové mleté maso a celé to posypeme strouhaným sýrem. Dáme zapéct do trouby, dokud sýr nebude mít zlatavou barvu. Já to teď zapékala na sporáku, takže sýr nemám hotový, tak jak by měl být.
Sice to tak nevypadá, ale je to opravdu rychlé, levné a velmi dobré!

Podušné mleté maso

Mleté maso, na tom br.kaše a nastrouhaný sýr - nachystáno na zapečení

Hotovo.
Dobrou chuť !!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lidare 16. 8. 2019, 12:47
:-) (pl) :-)
vendyu 23. 7. 2010, 21:35
:-) to vypadá zajímavě...jak chutná ta zapečená kaše?
Marťas27 15. 8. 2010, 20:47
@vendyu Je to vynikající. Je z ní taková pěna. Maso pustí hodně šťávy, takže se nějak nevysuší.
miskabu 14. 3. 2010, 21:56
(Y) (Y) dneska jsme měli k obědu, je to dobrota, určo ještě udělám, děkuji za recept. |:o)
Marťas27 16. 3. 2010, 17:34
@miskabu Jsem ráda,že vám chutná. U nás se po tom můžou všichni jen utlouct. (hello) (hello)
lumka 24. 1. 2010, 21:36
Mohu potvrdit že je to výborné,dělá to můj zeťák a je to vynikající (Y) (clamp) :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie