(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
Romadurová pomazánka
Potřebné ingredience
romadur, měkký tvaroh, lučina (majolka), tavený sýr, kečup, koření (česnek)
Postup přípravy
K vaničce měkkého tvarohu (250g) přidáma lžíci lučiny (či majolky), trojúhelník taveného sýra, lžici kečupu a trochu grilovacího koření, kdo má rád česnek, bude mu určitě chutnat víc s jedním až dvěma rozetřenými stroužky, sůl jsem nepřidávala(koření je slané samo o sobě)
Romadur nakrajíme na kousky a spolu s ostatními surovinami romixujeme (nedávno jsme si koupili sadu tyčový mixér+metla+sekací nůž, tak experimentuji:)) Myslela jsem, že ještě přidám pokrájenou cibuli, ale po ochutnání mi to dokonce i mužská část domácnosti vymluvila, že prý takhle je pomazánka či spíše romadurová pěna tak akorát. Pomazánku jsem připravovala večer a ráno byla ještě lepší a samosebou aromatičtější:)
Romadur nakrajíme na kousky a spolu s ostatními surovinami romixujeme (nedávno jsme si koupili sadu tyčový mixér+metla+sekací nůž, tak experimentuji:)) Myslela jsem, že ještě přidám pokrájenou cibuli, ale po ochutnání mi to dokonce i mužská část domácnosti vymluvila, že prý takhle je pomazánka či spíše romadurová pěna tak akorát. Pomazánku jsem připravovala večer a ráno byla ještě lepší a samosebou aromatičtější:)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé