(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Kefíráčky
Potřebné ingredience
1 kefír ( 500 ml)
25 dkg polohrubé mouky
6 dkg cukru
1 vejce
1 lžička sody
Postup přípravy
Všechny suroviny smícháme ( nejlépe šlehačem) a na lívanečníku tvoříme lívanečky.
Jsou krásně jemné a nadýchané. Oproti kynutým nejsou pak v bříšku tak těžké.
Je možné pro obměnu do těsta nastrouhat 1-2 jablíčka.To je taky mňamka.
Pak už jen namazat dobrou domácí marmeládkou a ozdobit bobečkem šlehačky
nebo obalit ve skořicovém cukru.
Dobrou chuť!
Jsou krásně jemné a nadýchané. Oproti kynutým nejsou pak v bříšku tak těžké.
Je možné pro obměnu do těsta nastrouhat 1-2 jablíčka.To je taky mňamka.
Pak už jen namazat dobrou domácí marmeládkou a ozdobit bobečkem šlehačky
nebo obalit ve skořicovém cukru.
Dobrou chuť!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé