(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
ZAPEČENÉ PAPRIKY Z MLETÝM VEPŘOVÍM MASEM
![ZAPEČENÉ PAPRIKY Z MLETÝM VEPŘOVÍM MASEM](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/100119/14/j70522.jpg)
Potřebné ingredience
6 červených paprik,600 g mletého vepřového masa,4 stroušky česneku,lžičku petržele,2 lžičky mletého koření na mletý maso,1 lžíče sojové omáčky,1 vejce,sůl,a hrst kukuřičných lupínků,(najemno namačkaných),nechám odležet přes noc v lednici.
Postup přípravy
Prvně si nachystáme šet červených paprik .Odkrojíme vršky tak aby vzvikli kloboučky,pak odstraníme jadřince a dobře opláchneme.Začínáme plnit po okraj masem která jsme si připravili předešlí den.Nakonec papriky uzavřeme kloboučky a připíchnem párátkem a dáme péct do horkovzdušné mísy nebo troubi, kdo nemá může péct normálně.Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.Já jsem je pekla 60 minut na 200 stupnů v horkovzdušné troubě.Kdyby někdo mněl dotaz může se na mě obrátit.
PS: můj vlastní recept
PS: můj vlastní recept
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090908/21/b120968-1252438894.jpg)
karol m
(upraveno)
19. 1. 2010, 14:24
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/110227/10/b23424-1298800479.jpg)
adnap
(upraveno)
19. 1. 2010, 19:51
@karol m
Je to lepší do druhého dne nechat odležet.Má to pak víraznější chut.Já nezahuštuji sekanou rohlíkama ani strouhankou držím stíhlou líniji,takře ani nesmažím, klasicky jen obaluji maso v lupínkách a peču v horkovzdušné troubě je to zdravější a cítíte se líp a ještě k tomu to víborně chutná.Tak at si pochutnáte. S pozdravem Martina
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)