Zobrazit přihlášovací formulář

Mleté maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

ZAPEČENÉ PAPRIKY Z MLETÝM VEPŘOVÍM MASEM

0.0
ZAPEČENÉ PAPRIKY Z MLETÝM VEPŘOVÍM MASEM

Potřebné ingredience

6 červených paprik,600 g mletého vepřového masa,4 stroušky česneku,lžičku petržele,2 lžičky mletého koření na mletý maso,1 lžíče sojové omáčky,1 vejce,sůl,a hrst kukuřičných lupínků,(najemno namačkaných),nechám odležet přes noc v lednici.

Postup přípravy

Prvně si nachystáme šet červených paprik .Odkrojíme vršky tak aby vzvikli kloboučky,pak odstraníme jadřince a dobře opláchneme.Začínáme plnit po okraj masem která jsme si připravili předešlí den.Nakonec papriky uzavřeme kloboučky a připíchnem párátkem a dáme péct do horkovzdušné mísy nebo troubi, kdo nemá může péct normálně.Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.Já jsem je pekla 60 minut na 200 stupnů v horkovzdušné troubě.Kdyby někdo mněl dotaz může se na mě obrátit.
PS: můj vlastní recept

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

karol m 19. 1. 2010, 14:24
(Y) Určitě jsou dobré a to odležení v lednici asi nebude zbytečné. Mám v receptech něco podobného, jen víc omáčky a místo lupínků dávám normálně rýži. Zkusím i takhle!
adnap 19. 1. 2010, 19:51
@karol m Je to lepší do druhého dne nechat odležet.Má to pak víraznější chut.Já nezahuštuji sekanou rohlíkama ani strouhankou držím stíhlou líniji,takře ani nesmažím, klasicky jen obaluji maso v lupínkách a peču v horkovzdušné troubě je to zdravější a cítíte se líp a ještě k tomu to víborně chutná.Tak at si pochutnáte. S pozdravem Martina :-)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie