(recept
si oblíbilo 21 návštěvníků)
BROSKVOVÉ ŘEZY - OSVĚŽUJÍCÍ
Potřebné ingredience
1 balíček listového těsta, 250 g měkkého tvarohu, 200 ml smetany ke šlehání, 200 g zakysané smetany, 1 vanilkový cukr, 4 lžíce moučkového cukru, 1 malý broskvový kompot,želatina.
Postup přípravy
Těsto rozdělíme na poloviny. Každou rozválíme na velikost plechu, potřeme rozšlehaným vejcem a upečeme . Necháme vychladnout. Broskve zcedíme a pokrájíme na kostičky. Do mísy dáme tvaroh, oba cukry, zalijeme smetanou a všechno dohromady vyšleháme dohladka. Pak krátce vešleháme zakysanou smetanu.
150 ml kompotové šťávy z broskví dáme vařit a vmícháme do ní 1 PL vanilkového pudinku rozmíchaného v trošce vody a necháme zhoustnout,sundáme z plotny a necháme vychladit.
Studenou želatinu vmícháme vařečkou do tvarohové hmoty. Nakonec vmícháme pokrájené broskve.
Tuto hmotu natřeme na jeden upečený plát těsta a přikryjeme druhým plátem, který zlehka přimáčkneme. Dáme do ledničky ztuhnout.
Nakrájíme na čtverce a lehce pocukrujeme.
RECEPT NENÍ MŮJ,NAŠLA JSEM HO NA NETU A VČERA VYZKOUŠELA.
150 ml kompotové šťávy z broskví dáme vařit a vmícháme do ní 1 PL vanilkového pudinku rozmíchaného v trošce vody a necháme zhoustnout,sundáme z plotny a necháme vychladit.
Studenou želatinu vmícháme vařečkou do tvarohové hmoty. Nakonec vmícháme pokrájené broskve.
Tuto hmotu natřeme na jeden upečený plát těsta a přikryjeme druhým plátem, který zlehka přimáčkneme. Dáme do ledničky ztuhnout.
Nakrájíme na čtverce a lehce pocukrujeme.
RECEPT NENÍ MŮJ,NAŠLA JSEM HO NA NETU A VČERA VYZKOUŠELA.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
18. 1. 2010, 19:02
Moncicak77
(upraveno)
18. 1. 2010, 20:59
@Ilonáček
děkuji