(recept
si oblíbilo 56 návštěvníků)
ČÍNSKÉ NUDLE - naše nejoblíbenější !!!!
Potřebné ingredience
celé kuře ( nebo jiné masíčko ), čínské nudle, koření barbecue nebo jaké máte rádi, sůl, mražená čínská zelenina, mražený hrášek, sojovka, worcester, sladká sojovka, solamyl na maso
Postup přípravy
Kuře vykostíme a naložíme do koření ( barbecue ), asi na půl hodinky. Pak prudce opečeme na oleji do měkka. Maso vyjmeme do velkého hrnce, na pánvičce opečeme mraženou zeleninu i s hráškem a přidáme k opečenému masu. Pak přidáme vodu, dáme jí tolik, kolik chceme omáčky. My to máme rádi ,, mokré", proto dávám dost. Přidáme obě sojovky, worcester a můžeme přidat ještě koření a sůl. Pozor koření je dost ostré, myslete na to!! Trošku provaříme a zahustíme solamylem určeným na maso, rozmíchaným v trošce vody.
Uvaříme si nudle podle návodu a pak je smícháme s uvařeným masem a omáčkou. Můžete si taky nechat nudle suché a polévat na talířku, nebo podávat s jinou přílohou, třeba s rýží.
Přeji dobrou chuť.
Uvaříme si nudle podle návodu a pak je smícháme s uvařeným masem a omáčkou. Můžete si taky nechat nudle suché a polévat na talířku, nebo podávat s jinou přílohou, třeba s rýží.
Přeji dobrou chuť.
uvařená omáčka s masíkem
smícháno s nudlemi
tyto nudle kupuji třeba v makru, albertu apod.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
leenkii
(upraveno)
17. 7. 2012, 14:23
Moni, jsou výborné, rychlé. Omáčku jsem ještě trochu přisladila a přikyselila - ale to jistě každý podle své chuti. Děkuji za recept
monky3
(upraveno)
17. 7. 2012, 17:36
@leenkii
Leni moc děkuji, každý si najde svou chuť.......jsem moc ráda, že chutnalo
Vera N
(upraveno)
10. 10. 2011, 18:03
monky3
(upraveno)
10. 10. 2011, 19:39
@Vera N
Dada34
(upraveno)
13. 8. 2011, 12:18
monky3
(upraveno)
13. 8. 2011, 18:45
@Dada34
děkuji
Alla
(upraveno)
28. 10. 2010, 19:42
Tyhle nudle nevařím,poradili mi vietnamci,přelít vařící vodou,nechat 20 minut,pak zcedit,dát do pánve s kapkou oleje a smažit až pískají,až jsou opečené.Je to jako origál od ťongů
aknalb6677
(upraveno)
15. 3. 2012, 13:32
@Alla
monky3
(upraveno)
29. 10. 2010, 13:58
@Alla
díky vyzkouším