ČESNEKOVÝ HERMELÍN
Potřebné ingredience
hermelín,česnek a klasický trojobal
Postup přípravy
Na tuhle dobrotu mě přivedl manžel a je to opravdu mňamka.Je to v podstatě klasický smažený hermelín,jen já ho před obalením podélně rozkrojím, potřu utřeným česnekem a zase slepím k sobě.Obalíme,osmažíme a pak už jen dobré chutnání a bez povídání :-)) Česneku se dá,jak kdo má rád.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/101106/22/b50014-1289078611.jpg)
gabska
(upraveno)
17. 1. 2010, 17:27
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![;-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/081127/13/b56614-1227789648.jpg)
Janča 76
(upraveno)
19. 1. 2010, 19:04
@gabska
Gábi to zní skvěle,jak budem dělat hermelín,určitě vyzkouším.