(recept
si oblíbilo 24 návštěvníků)
HOLEČEK
Potřebné ingredience
brambory - tak aby zakryly dno pekáčku, kysané zelí - já dávám 2 sáčky nebo sklenice, 2 zakysané smetany, může být bryndza, cca 15 dkg plátků anglické slaniny
Postup přípravy
Brambory oškrábeme, nakrájíme na kostičky a dáme spolu s trochou soli a drceného kmínu vařit. Po uvaření brambory scedíme a dáme do pekáčku, tak aby zakryly dno. Na brambory dáme kysané zelí bez nálevu. Na zelí zakysanou smetanu smíchanou s bryndzou - byryndza být nemusí. Na smetanu poklademe plátky anglické slaniny a dáme na cca 30 minut péct - řídíme se barvou anglické, takže až je pěkně křupavá.
Je to levné, jednoduché a velice dobré jídlo. Přeji dobrou chuť!
Je to levné, jednoduché a velice dobré jídlo. Přeji dobrou chuť!
brambory dáme do pekáčku, tak aby pokryly dno
na brambory dáme vrstvu kysaného zelí
na zelí dáme vrstvu smetanny s bryndzou (bryndza nemusí být)
poklademe anglickou a dáme péct na cca 30 minut
a tady po vytažení z trouby, mňamka
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
lidare
(upraveno)
18. 9. 2014, 20:19
mapra
(upraveno)
8. 2. 2010, 13:09
dělala jsem v sobotu k obědu a váš recept sklidil u celé rodinky úspěch opravdu nám všem moc chutnalo a určo to nebylo naposledy co jsem toto jídlo dělala
zey
(upraveno)
26. 2. 2010, 11:11
@mapra
jsem moc ráda, že vám chutnalo
Ledura
(upraveno)
17. 1. 2010, 17:53
žabada
(upraveno)
17. 1. 2010, 11:44
Vypadá fakt super