(recept
si oblíbilo 26 návštěvníků)
KUŘECÍ SEGEDÍN
Potřebné ingredience
500 g kuřecích řízků , 2 cibule , 1 lžíce mletého nebo drceného kmínu (může být i míň), 3 lžíce pálivé papriky (může být i sladká) , 500 ml vody, sáček kysaného zelí , 1 smetana na šlehání , olej , sůl , pepř , kdo má chuť může přidat i půl hrnku piva(v tom případě přidáme vody méně)
Postup přípravy
Kuřecí řízky nakrájíme na kostky. Najemno nakrájenou cibuli orestujeme na oleji dozlatova,přidáme maso, kmín, papriku, sůl ,pepř a dále restujeme. Často mícháme aby se nám maso nepřipálilo. Po chvíli přidáme pokrájené zelí a vodu, přivedeme k varu a vaříme cca 15-20 minut. Asi po 10minutách můžeme přidat pivo. Na závěr zjemníme smetanou a krátce povaříme. Nejlépe chutná s čerstvím chlebem. DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Petra Z.
(upraveno)
13. 9. 2017, 16:49
Dobrý den Leni , gulášek jsem uvařila a jěště jsem sklidila pochvalu od mužíčka . Prostě super receptík , který si dávám mezi oblíbené a budu se k němu vracet . Petra
markid
(upraveno)
2. 9. 2007, 18:55
dobrý večer, Lenko díky za recept, dnes jsem to uvařila a je to dobrůtka jednoduché, rychlé, jen místo smetany jsem dala cremefine na šlehání a celé to bylo za pusu ještě jednou díky moc
LenkaaWilliam
(upraveno)
5. 9. 2007, 21:30
@markid
až se červenám.Jsem moc ráda že Vám chutnalo. Cremefine jsem ještě nezkoušela ale určitě s ním bude segedín také dobrý. Děkuji za tip.
monalosa
(upraveno)
2. 8. 2007, 17:49
Nemusí být špatné Skusím Helča
LenkaaWilliam
(upraveno)
2. 8. 2007, 18:11
@monalosa
Držím pěstičky aby se Vám povedl