(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
vepřové na leču,inspirace od Vladka .-))
Potřebné ingredience
sůl ,
lečo 1 sklenice ,
anglická slanina 10 dkg ,
smetana ke šlehání 250 ml ,
vepřová plec 1 kg ,
olej nebo sádlo ,
šunkový salám 20 dkg ,
mletý černý pepř ,
moravské uzené 20 dkg ,
sýr na strouhání 20 dkg
Postup přípravy
Vepřovou plec omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a jemně naklepeme. Plátky masa osolíme a opepříme. Sýr nastrouháme.
Pekáč vymastíme olejem nebo sádlem, položíme do něj plátky masa. Na něj vrstvíme moravské uzené, anglickou slaninu, zeleninu na lečo a kolečka šunkového salámu. Nakonec vše zalijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem.
Ve vyhřáté troubě vše pečeme asi 25 - 35 minut.
Maso podáváme s rýží nebo s brambory. Uzeniny v tomto receptu je možné měnit dle vaší chuti, jídlo bude vždy jinak chutnat.
Pekáč vymastíme olejem nebo sádlem, položíme do něj plátky masa. Na něj vrstvíme moravské uzené, anglickou slaninu, zeleninu na lečo a kolečka šunkového salámu. Nakonec vše zalijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem.
Ve vyhřáté troubě vše pečeme asi 25 - 35 minut.
Maso podáváme s rýží nebo s brambory. Uzeniny v tomto receptu je možné měnit dle vaší chuti, jídlo bude vždy jinak chutnat.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé