Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

vepřové na leču,inspirace od Vladka .-))

0.0
vepřové na leču,inspirace od Vladka .-))

Potřebné ingredience

sůl ,
lečo 1 sklenice ,
anglická slanina 10 dkg ,
smetana ke šlehání 250 ml ,
vepřová plec 1 kg ,
olej nebo sádlo ,
šunkový salám 20 dkg ,
mletý černý pepř ,
moravské uzené 20 dkg ,
sýr na strouhání 20 dkg

Postup přípravy

Vepřovou plec omyjeme, osušíme, nakrájíme na plátky a jemně naklepeme. Plátky masa osolíme a opepříme. Sýr nastrouháme.

Pekáč vymastíme olejem nebo sádlem, položíme do něj plátky masa. Na něj vrstvíme moravské uzené, anglickou slaninu, zeleninu na lečo a kolečka šunkového salámu. Nakonec vše zalijeme smetanou a posypeme strouhaným sýrem.

Ve vyhřáté troubě vše pečeme asi 25 - 35 minut.

Maso podáváme s rýží nebo s brambory. Uzeniny v tomto receptu je možné měnit dle vaší chuti, jídlo bude vždy jinak chutnat.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie