Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

kuře babičky z Krkonoš

0.0
kuře babičky z Krkonoš

Potřebné ingredience

sůl ,
máslo 10 dkg ,
kmín ,
kuře 1 ks ,


nádivka:
olej 2 lžíce ,
uzené maso 20 dkg ,
sterilované červené zelí 1 sklenice ,

Postup přípravy

Podle potřeby kuře očistíme. Důkladně jej okmínujeme a nasolíme. Zelí necháme okapat a podle potřeby jej můžeme překrájet na menší nudličky.

Uzené maso nakrájíme na kousky a na rozpálené pánvi s olejem ho asi 5 minut restujeme. Když maso pustí šťávu, přidáme zelí a vše ještě několik minut dusíme. Směs necháme vychladnout.

Studenou směsí plníme kuře. Otvor uzavřeme. Kuře vložíme do pekáčku, přidáme máslo a za občasného podlévání pečeme kuře doměkka.

Podáváme s brambory.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie