Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 52 návštěvníků)

Zapékané brambory s vepřovou konzervou.) luxusní pochoutka.)

0.0
Zapékané brambory s vepřovou konzervou.) luxusní pochoutka.)

Potřebné ingredience

brambory,vepřová konzerva,cibule

Postup přípravy

Tento receptík je naprosto perfekntí!! Ani nevím kde jsem na něho přišla...už to dělám dlouho a vždycky když to dělám tak si to chci nefotit..a nikdy jsem to nestihla páč se to hned sežralo:))))) dnes se mi to podařilo.) Takže na pánvi si osmahnem cibuli a po té do ní dáme celou vepřovou konzervu..tuk z konzervy já dávám pryč protože je to potom mooc mastné...chvíli to podusíme až z toho máme pěknou hmotu.) Sýrové brambory nakrájíme na tenké plátky cca půl centimetrové...do pekáče prokládáme brambory(osolíme),vepřovou hmotu,brambory,a zase vepřovku a barambory.))) a pečeme asi půl hodky..pokud jsou brambory na tenko tak to je hotové za chvíli..to už poznáte sami...je to veliká mnamka..určo si pošmáknete..a je to levný obídek pro celou rodinu.) u nás velice oblíbené!.)

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Mia 5 17. 8. 2018, 8:40
(Y) (Y) (F)
jananovazak 16. 8. 2018, 23:43
(Y) (Y) (Y)
mil.volna 6. 9. 2011, 8:39
ja je dělám taky ,ale brambory napřed uvařím ve slupce pote je necham schladnou oloupu a pak je vemu skrze mřížku co je na salát. je to takove chutnejší pak jen zapecu s veprovkouD v troubě. Děti mi to milujou a chlap taky |:o) |:o) |:o) |:o) (child8)
fojaa 6. 5. 2010, 14:21
Včera vyzkoušeno,do vepřovky jsem přidala půl pytlíku čínské zeleniny a bylo to moooc dobré a hlavně...rychlovka (Y) (L)
fojaa 6. 3. 2010, 20:04
Super (Y),v týdnu se receptík určitě hodí (L)
tutlicek 5. 3. 2010, 17:20
rychlé a výborné,děkuji za recept (Y) (Y)
Jitka z Brna 19. 2. 2010, 11:49
já nechám ty brambůrky opéct v troubě do zlatova a pak teprve přidám konzervu a promíchám a na závěr trochu česneku. Taky dobrý ... (zajic).
JANUŠKA. 4. 2. 2010, 0:15
dobrý den,přidala jsem ještě kysané zelí,rvu ho teď km můžu na doporučení lékařky pro malou,která má potíže se stolicí-pardon :-)a výborné |:o) |:o) |:o) (pl)
Luciasek23 31. 1. 2010, 10:19
už se peče v troubě a moc se na to těším (Y) (Y)
tlipna 21. 1. 2010, 20:52
děkují..a určo vyzkouším i ty vaše nápady které tady píšete holky.) (L)
Warra 20. 1. 2010, 12:12
dnes sem uvařila a moooc nam chutnalo (L)
olja 19. 1. 2010, 12:48
Dělala jsem přesně podle receptu a musím říct, moc dobrá rychlovka.Dík.Olča
podzimnice 18. 1. 2010, 14:18
Já to jedla v těhu,ale víc mi chutná kuřecí konzerva a ještě jsem do toho zamíchala kyselé zelí (pl).Balada (Y)
hilow 18. 1. 2010, 14:14
Je to super mňamka,jen jsem jí trošku pozměnila,milujeme česnek,tak jsem dala stroužek česneku a sterilované zelí,zapekla a skvělé (Y)Veronika
tlipna 17. 1. 2010, 20:25
to je pravda..já třeba konzervy nekupuji vůbec..jen třeba tady na toto..a vždycky beru tu nejdražší.))ty levné to bych si netroufla..ted ale nevím jaká značka...zítra v obchodě zjistím.) :-)
rampy 18. 1. 2010, 11:08
@tlipna to je fakt cena to asi jistí,nějakou zkusím,díky....v nejhorším to dostane naše fenka ;-) ;-) ;-)
rampy 16. 1. 2010, 22:02
Dala bych si hned,vypadá to výborně,ale odrazuje mne dnešní kvalita konzerv......za mých dětských let,to bylo super masíko ve šťávičce a dnes je to humus v sádle,nic proti,poradíte nějakou zkušenost s nima,která značka je dobrá???Nekupuji to ,ale tohle bych fakt udělala (Y)
xpucikx 28. 1. 2010, 8:49
@rampy JE fakt že dnešní kvalita konzerv mě taky děsí, proto odebíráme vepřové masíčko ve vl. štávě z farmy Němcových, jestli vám to něco říká, fakt je to úplně něco jinýho (Y) (Y) (Y) (Y)
rampy 15. 2. 2010, 13:41
@xpucikx Díky za tip,znám...super nápad (Y) (hello) (hello) (hello)
apopo 14. 1. 2010, 16:49
:-#
Hyzule 14. 1. 2010, 16:42
náhodou tohle jídlo dělávám taky a ráda.Někdy konzervu vymíchám s těstovinama a k tomu okurek.A můj žaludek neví co kolik stojí a tohle opravdu považuje za luxus :-D :-DA věřím,že tady spousu maminek recept ocení rády vyzkouší (F) (F) (F) (F) (F)
Murr2 14. 1. 2010, 16:37
Andrej,super nápad (Y).My z vepřovky děláme vaječinu a to je také dobrotka (hotdog). (flower)
Hyzule 14. 1. 2010, 16:43
@Murr2 Raduš jak děláte tu vaječinu? (F)
Murr2 14. 1. 2010, 17:44
@Hyzule Marcel,na trochu toho tuku z konzervy dám orestovat cibulku,na to prdnu masko a prohřeji.Pak už jen vajíčka a se solí opatrně,protože někdy už je to slané dost od vepřovky.Vymyslel si to (svatba),když byl sám,aby se nadlábl (flower)
Hyzule 14. 1. 2010, 18:39
@Murr2 Tak to taky vyzkouším. (Y)Děkuji (L) |:o) (F)
Mach 14. 1. 2010, 10:12
Já to taky dělám a zalívám to ještě zakysankou ve které rozšlehám vejce,je to sice tučné,ale nám to moc chutná (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie