(recept
si oblíbilo 52 návštěvníků)
Zapékané brambory s vepřovou konzervou.) luxusní pochoutka.)

Potřebné ingredience
brambory,vepřová konzerva,cibule
Postup přípravy
Tento receptík je naprosto perfekntí!! Ani nevím kde jsem na něho přišla...už to dělám dlouho a vždycky když to dělám tak si to chci nefotit..a nikdy jsem to nestihla páč se to hned sežralo:))))) dnes se mi to podařilo.) Takže na pánvi si osmahnem cibuli a po té do ní dáme celou vepřovou konzervu..tuk z konzervy já dávám pryč protože je to potom mooc mastné...chvíli to podusíme až z toho máme pěknou hmotu.) Sýrové brambory nakrájíme na tenké plátky cca půl centimetrové...do pekáče prokládáme brambory(osolíme),vepřovou hmotu,brambory,a zase vepřovku a barambory.))) a pečeme asi půl hodky..pokud jsou brambory na tenko tak to je hotové za chvíli..to už poznáte sami...je to veliká mnamka..určo si pošmáknete..a je to levný obídek pro celou rodinu.) u nás velice oblíbené!.)
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Mia 5
(upraveno)
17. 8. 2018, 8:40



nahlásit
jananovazak
(upraveno)
16. 8. 2018, 23:43



nahlásit
mil.volna
(upraveno)
6. 9. 2011, 8:39
ja je dělám taky ,ale brambory napřed uvařím ve slupce pote je necham schladnou oloupu a pak je vemu skrze mřížku co je na salát. je to takove chutnejší pak jen zapecu s veprovkouD v troubě. Děti mi to milujou a chlap taky





nahlásit

fojaa
(upraveno)
6. 5. 2010, 14:21
Včera vyzkoušeno,do vepřovky jsem přidala půl pytlíku čínské zeleniny a bylo to moooc dobré a hlavně...rychlovka


nahlásit

fojaa
(upraveno)
6. 3. 2010, 20:04
Super
,v týdnu se receptík určitě hodí


nahlásit
tutlicek
(upraveno)
5. 3. 2010, 17:20
rychlé a výborné,děkuji za recept


nahlásit

Jitka z Brna
(upraveno)
19. 2. 2010, 11:49
já nechám ty brambůrky opéct v troubě do zlatova a pak teprve přidám konzervu a promíchám a na závěr trochu česneku. Taky dobrý ...
.

nahlásit
JANUŠKA.
(upraveno)
4. 2. 2010, 0:15
dobrý den,přidala jsem ještě kysané zelí,rvu ho teď km můžu na doporučení lékařky pro malou,která má potíže se stolicí-pardon
a výborné





nahlásit

Luciasek23
(upraveno)
31. 1. 2010, 10:19
už se peče v troubě a moc se na to těším


nahlásit

tlipna
(upraveno)
21. 1. 2010, 20:52
děkují..a určo vyzkouším i ty vaše nápady které tady píšete holky.)

nahlásit

Warra
(upraveno)
20. 1. 2010, 12:12
dnes sem uvařila a moooc nam chutnalo

nahlásit
olja
(upraveno)
19. 1. 2010, 12:48
Dělala jsem přesně podle receptu a musím říct, moc dobrá rychlovka.Dík.Olča
nahlásit

podzimnice
(upraveno)
18. 1. 2010, 14:18
Já to jedla v těhu,ale víc mi chutná kuřecí konzerva a ještě jsem do toho zamíchala kyselé zelí
.Balada


nahlásit

hilow
(upraveno)
18. 1. 2010, 14:14
Je to super mňamka,jen jsem jí trošku pozměnila,milujeme česnek,tak jsem dala stroužek česneku a sterilované zelí,zapekla a skvělé
Veronika

nahlásit

tlipna
(upraveno)
17. 1. 2010, 20:25
to je pravda..já třeba konzervy nekupuji vůbec..jen třeba tady na toto..a vždycky beru tu nejdražší.))ty levné to bych si netroufla..ted ale nevím jaká značka...zítra v obchodě zjistím.)

nahlásit
rampy
(upraveno)
18. 1. 2010, 11:08
@tlipna
to je fakt cena to asi jistí,nějakou zkusím,díky....v nejhorším to dostane naše fenka



nahlásit
rampy
(upraveno)
16. 1. 2010, 22:02
Dala bych si hned,vypadá to výborně,ale odrazuje mne dnešní kvalita konzerv......za mých dětských let,to bylo super masíko ve šťávičce a dnes je to humus v sádle,nic proti,poradíte nějakou zkušenost s nima,která značka je dobrá???Nekupuji to ,ale tohle bych fakt udělala

nahlásit

xpucikx
(upraveno)
28. 1. 2010, 8:49
@rampy
JE fakt že dnešní kvalita konzerv mě taky děsí, proto odebíráme vepřové masíčko ve vl. štávě z farmy Němcových, jestli vám to něco říká, fakt je to úplně něco jinýho




nahlásit
rampy
(upraveno)
15. 2. 2010, 13:41
@xpucikx
Díky za tip,znám...super nápad




nahlásit

apopo
(upraveno)
14. 1. 2010, 16:49

nahlásit

Hyzule
(upraveno)
14. 1. 2010, 16:42
náhodou tohle jídlo dělávám taky a ráda.Někdy konzervu vymíchám s těstovinama a k tomu okurek.A můj žaludek neví co kolik stojí a tohle opravdu považuje za luxus
A věřím,že tady spousu maminek recept ocení rády vyzkouší







nahlásit

Murr2
(upraveno)
14. 1. 2010, 16:37
Andrej,super nápad
.My z vepřovky děláme vaječinu a to je také dobrotka
.



nahlásit

Hyzule
(upraveno)
14. 1. 2010, 16:43
@Murr2
Raduš jak děláte tu vaječinu?

nahlásit

Murr2
(upraveno)
14. 1. 2010, 17:44
@Hyzule
Marcel,na trochu toho tuku z konzervy dám orestovat cibulku,na to prdnu masko a prohřeji.Pak už jen vajíčka a se solí opatrně,protože někdy už je to slané dost od vepřovky.Vymyslel si to
,když byl sám,aby se nadlábl


nahlásit

Hyzule
(upraveno)
14. 1. 2010, 18:39
@Murr2
Tak to taky vyzkouším.
Děkuji




nahlásit

Mach
(upraveno)
14. 1. 2010, 10:12
Já to taky dělám a zalívám to ještě zakysankou ve které rozšlehám vejce,je to sice tučné,ale nám to moc chutná



nahlásit