Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbil jeden návštěvník)

Bramborová zelňačka

0.0
Bramborová zelňačka

Potřebné ingredience

Cibule, anglická slanina, hladká mouka, kostka biobujonu, kysané zelí (asi 300 g), sůl, sladká paprika, olej

Postup přípravy

Na oleji osmažíme cibuli s nudličkami anglické slaniny, přidáme pár lžic hladké mouky a uděláme cibulovo-slaninovou jíšku. Přidáme studenou vodu, biobujon a sladkou papriku. Uvedeme k varu. Vložíme brambory na kostičky a 2/3 pokrájeného kysaného zelí. Vaříme asi půl hodiny a na závěr přidáme zbytek zelí. Dochutíme solí a lákem ze zelí, podle potřeby dohustíme trochou instantní jíšky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie