(recept
si oblíbili 4 návštěvníci)
UTOPENÝ KRÁLÍK

Potřebné ingredience
Králík,čtyři stroužky česneku,marináda-kečup dle chuti,osminku rozpuštěného másla, jednu lžičku octa, jednu lžičku sójové omáčky, jednu lžičku worcesterové omáčky, , chilli, mletý pepř, trochu vody a sůl
Postup přípravy
Králíka naporcujeme, dobře osolíme a potřeme prolisovaným nebo utřeným česnekem. Ze zbylých surovin připravíme marinádu, kterou polijeme porce králíka a necháme je odležet do druhého dne. Pečeme pod pokličkou, až maso změkne, pak nádobu odkryjeme a maso pečeme, dokud se nevytvoří kůrčička.
Podáváme s rýží, hranolky nebo bramborami.
100g této dobroty má asi 700 Kj
Podáváme s rýží, hranolky nebo bramborami.
100g této dobroty má asi 700 Kj

Připraveno den předem

Dáme na plech a pečeme

Tak to vypadá upečený králík,kterého už půlka chybí

Je to moc moc dobré
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
17. 10. 2013, 13:11

nahlásit

Anturka
(upraveno)
17. 10. 2013, 11:10
ukládám si recept

nahlásit

renataab
(upraveno)
10. 1. 2010, 13:21
Přidávám ještě dvě lžičky rybízové marmelády.

nahlásit