(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
NALOŽENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK - DOBRÝ NA SVAČINU +++
![NALOŽENÝ VEPŘOVÝ BŮČEK - DOBRÝ NA SVAČINU +++](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/10/100109/21/j69720.jpg)
Potřebné ingredience
VEPŘOVÝ BŮČEK, SŮL, BOBKOVÝ LIST, NOVÉ KOŘENÍ, PEPŘ, GRILOVACÍ KOŘENÍ.
Postup přípravy
Bůček hodně osolíme,načesnekujem a propýcháme naložíme do sáčku s 1 dcl převařené vody zavážeme aby tam nebyl vzduch dáme do lednice asi na týden. Potom ze sáčku vyndáme a vaříme v papináku do měkka,můžete přidat koření,bobkový list,nové koření,( ale nemusí být ).Po vindání z papináku posypem grilovacím kořením. A je hotovo. Vhodné jako svačina atd.CHLEBA
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/140809/18/b61882-1407600239.jpg)
Kacer z Prahy
(upraveno)
15. 12. 2010, 21:45
Zdeni je
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(flower)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/76.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160812/16/b235979-1471012649.jpg)
Anturka
(upraveno)
15. 12. 2010, 21:53
@Kacer z Prahy
jj to byl už není
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/090423/22/b54605-1240518732.jpg)
lumka
(upraveno)
10. 1. 2010, 17:14
Tak my to dělávali opačně,napřed bůček uvařili,pak naložili do pasty z:česnek,paprika,gril.koření,zabalit do alobalu a nechat4-6 dnů rozležet a bylo to mňam
![:-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/1.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160812/16/b235979-1471012649.jpg)
Anturka
(upraveno)
10. 1. 2010, 18:08
@lumka
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
sympatie
(upraveno)
10. 1. 2010, 13:06
Zajimavé, já se chci zeptat, ten bůček se nakládá syrový? A voda v sáčku-teplá nebo studená? Měla bych strach že po týdnu to už nebu poživatelné, i když to asi konzervuje ta sůl.
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160812/16/b235979-1471012649.jpg)
Anturka
(upraveno)
10. 1. 2010, 13:16
@sympatie
ano syrový a voda vlažná a konzervuje to ta sůl.
![;-)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/18.gif)
![(hello)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/071005/21/b36932-1191613387.jpg)
novackova
(upraveno)
10. 1. 2010, 12:29
Taky dělám,ale dávám sladkou papriku a pak ještě horký zabalím do alobalu a nechám na chladném místě vychladnout a pak teprve do ledničky .A ještě pro změnu někdy před vařením prošpikuji česnekem.Přeji dobrou chuť.Je to doopravdy mňamka.Až na ty kalorie
![:-D](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/2.gif)
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![(F)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/9.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160812/16/b235979-1471012649.jpg)
Anturka
(upraveno)
10. 1. 2010, 12:44
@novackova
Děkuji.
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![(Y)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/45.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/111016/09/b188368-1318751840.jpg)
fidinka
(upraveno)
10. 1. 2010, 12:13
To vypadá moc hezky,můžu se zeptat jestli to maso necháváte nějakou dobu naložené??? (v nápisu je napsáno naložený ale v postupu není o naložení napsáno) Ráda bych tento recept vyzkoušela.Hned bych si dala
. Děkuju Zdeňka.
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![(zajic)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/78.gif)
![Avatar](https://img-new.mimibazar.cz/s/bc/0/160812/16/b235979-1471012649.jpg)
Anturka
(upraveno)
10. 1. 2010, 12:42
@fidinka
Už jsem to opravila,kdyby jste měla nějaké otázky napište.
![(hello)](http://img-new.mimibazar.cz/h/bc/i/77.gif)