Zobrazit přihlášovací formulář

Ryby a dary moře

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Pangasius / pangas - výborná bílá rybička s minimem kostí

0.0
Pangasius / pangas - výborná bílá rybička s minimem kostí

Potřebné ingredience

pangas, máslo, bylinky, citrón, bílé víno, meduňka, sůl, petržel, kapari, cherry rajčata, bílá cibule atd., vždy dle receptu a nejlépe podle chuti :-))

Postup přípravy

Vynikající ryba, nejlepší je z makra čerstvá.

jen na másle s čerstvými bylinkami. nejprve zakápnu citrónem, pak posypu petrželkou a přidám kousek česneku a lehounce opepřím, posolím a šup na pánev. děti milují, nemá kosti.
pro dospělé sypu koření na bylinkové máslo a citrónový pepř, nebo ji dělám na olivovém oleji s kaparami, petrželkou kudrnkou, česnekem, kousky citrónu, případně meduňky (pár lístků na konec), zalévám trochou citrónˇ.šťávy a bílým vínem. nebo jen obalim v mouce a rychle osmahnu, pak citrón navrch a bramborky, mnam mnam. nebo ji zapékám se smetanou a rajčaty (viz samostatný recept, přidám fotky, večer ji udělám :-)) - neudelala, vytuhla. tak jindy :-))

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Švagis 20. 5. 2008, 14:05
Je to nejlepší ryba jakou jsme kdy jedli. (clamp) (clamp) (clamp). Pro děti (X) (Z) úplně ideální. (Y) (Y) (Y) (Y). Všem jí doporučuji (zajic) (dance) (hotdog). (hello) (hello) (hello)
MirkaT 11. 1. 2008, 20:00
Dokonce bez kostí (Y) (Y) (Y) Konečně jsem začla jíst ryby... Do této doby jsem se bála kostí... Je to rybička, kteráse může dělat i ve školkách... :-) (Y)
shuli 24. 11. 2007, 18:22
my ji taky milujem i jako řízky a i v troubě s bylinkama v alobalu.Krasně chytí všechny chutě.Vaš recept rada vyzkouším. (Y) (Y)
dudik 24. 11. 2007, 17:38
(^) (^)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie