(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
Farfalle alla siciliana - motylci po sicilsku
Potřebné ingredience
cibulka na male kostky,
cesnek na male platky nebo na kostky,
tunak ve vlastni stave,
kousky slanecku, nebo ja radsi pouzivam sardelovou pastu,
cerne (pripadne zelene) olivy bud v celku, nebo na platky,
kapari,
maslo, oliv.olej,
pomodori pelati - spařená loupaná rajčata v konzervě,
origano,
suche bile vino,
Postup přípravy
Do rendliku na mirny ohen dam lzici masla a olej, pridam cibulku - az zesklovati, ubrat na jeste min plynu, pridat sardelku a cesnek - udela se jakysi krem, do toho prihodim scezeneho tunaka, olivy, kapari, rajcata a varit, velmi mírně. kdyz se suroviny spoji, zvysit plamen na max, pridat vino, nakonec koreni, dosolit.
Na testoviny, mezi tím uvařené al dente - farfalle = motylky
Italove obycejne na rybi polevy nedavaji syr.
vynikajici s bilym vinem a prateli :-))
Na testoviny, mezi tím uvařené al dente - farfalle = motylky
Italove obycejne na rybi polevy nedavaji syr.
vynikajici s bilym vinem a prateli :-))
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé