(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Rychlý a výborný perník
Potřebné ingredience
1L hladké mouky
1/2 L cukru
1/2 L mléka
2 dcl oleje
2 vejce
2 lžíce kakaa
prášek do pečiva a prášek do perníku
Postup přípravy
Všechny suroviny zamíchat a nalít na vymazaný a vysypaný větší plech s vyšším okrajem, péct tak na 200 až 220 stupňů.
Po upečení je možné přelít perník pikantnější marmeládou a čokoládou.
Perník se může i obohatit, tak, že se do těsta přidají ořechy, rozinky nebo kousky čokolády.
Po upečení je možné přelít perník pikantnější marmeládou a čokoládou.
Perník se může i obohatit, tak, že se do těsta přidají ořechy, rozinky nebo kousky čokolády.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé