Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Králičí předek na kyselo (jednoduché)

0.0
Králičí předek na kyselo (jednoduché)

Potřebné ingredience

Ingredience:

1 králičí předek
pokud máme srdíčko a játra, můžeme přidat
malá cibule
5 kuliček pepře
5 kuliček nového koření
2 hřebíčky
2 bobkové listy
sůl
hladká mouka
máslo nebo kyselá smetana
ocet

Postup přípravy

Příprava:
Předek (případně vnitřnosti) s kořením, cibulí vcelku a solí dáme uvařit doměkka, nejlépe v papiňáku. Vyjmeme, po vychladnutí maso obereme a nakrájíme nadrobno. Zcezený vývar já přiliju mléko a šlehačku potom zahustíme a) buď světlejší jíškou, a po provaření dochutíme octem, případně dosolíme nebo b) moukou rozmíchanou v kysané smetaně.Do polévky přidáme maso a prohřejeme.
Stejně lze použít například skelet z králíka, z něhož jsme maso okrájeli a použili na čínu.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

tomulinecek 2. 1. 2010, 11:26
nam,nam (jidlo)dala bych si hned,asi taky udělám (Y) (Y) (Y) (Y)králík je v mražáku

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie