(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
DOMÁCÍ ZELENINOVÝ PROTLAK POD SVÍČKOVOU +++
Potřebné ingredience
1 KG MRKVE, 1 KG PETRŽELE, 70 DKG CELERU, 50 DKG CIBULE, 5 LŽIC SOLI, 7 LŽIC CUKRU KRYSTAL, 7 LŽIC OCTA, 1 LŽIČKA NOVÉHO KOŘENÍ, 1.5 LŽIČKY PEPŘE CELÝHO, BOBKOVÝ LIST, TROCHU VODY.
Postup přípravy
UVAŘÍME OPATRNĚ DO MĚKKA ZELENINU A KOŘENÍ. JÁ KOŘENÍ DÁVÁM DO FÁŠKU ABYCH JE POTOM NAŠLA.( KOŘENÍ VYHODIT ). NECHÁME TROCHU VYCHLADNOUT A POTOM ROZMIXUJEM,PLNÍME SKLENIČKY A ZAVÍČKUJEME STERILIZUJEME 20 MINUT PŘI TEPLOTĚ 90 ° C.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé