Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbilo 8 návštěvníků)

Brynzové pagáčky

0.0
Brynzové pagáčky

Potřebné ingredience

Našla jsem v jednom časopise tak jsem to zkusila a je to moc dobré.
Potřebujeme:300g hladké mouky,150g brynzy,2 lžíce sádla,1 žloutek,100ml mléka,1 přášek do pečiva, sůl(ale do těsta jsem jí nedávala)
Na posypání: semínka různého druhu,sezam,červená paprika,hrubá sůl,kmín,mák.

Postup přípravy

ze základních surovin vypracujeme hladké těsto.Necháme je asi 2 hodiny odležet v chladu.Pak vyválíme plát asi 3mm silný a tvořítky různého tvaru z něho vypíchneme tvary kolečka, kytičky atd.Položíme na plech s pečícím papírem každý potřeme bílkem a posypeme hrubou solí podle chuti kmínem,mákem.Pečeme ve vyhřáté troubě asi 15 minut dozlatova.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 30. 12. 2009, 21:56
(jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (jidlo) (D) (D) (D) (D) (clamp) (clamp) (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie