Ohnivé maso
Potřebné ingredience
Ingredience:
500 g vepřové kýty, 100 g cibule, 100 g oleje, 150 g hořčice, 150 g sterilovaných okurek bez nálevu, 100 g sterilované kapie bez nálevu, 70 g sterilovaných feferonek i s nálevem, sůl
Postup přípravy
Postup přípravy: Na oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii a nadrobno feferony. Znovu vše restujeme a nakonec přilijeme nálev z feferonů.
Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky.
Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé