Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept

Ohnivé maso

0.0
Ohnivé maso

Potřebné ingredience

Ingredience:
500 g vepřové kýty, 100 g cibule, 100 g oleje, 150 g hořčice, 150 g sterilovaných okurek bez nálevu, 100 g sterilované kapie bez nálevu, 70 g sterilovaných feferonek i s nálevem, sůl

Postup přípravy

Postup přípravy: Na oleji zpěníme nahrubo nakrájenou cibuli, přidáme na nudličky nakrájené maso, zprudka orestujeme, osolíme, přidáme hořčici a na proužky nakrájené okurky, kapii a nadrobno feferony. Znovu vše restujeme a nakonec přilijeme nálev z feferonů.
Příloha: hranolky, chléb, topinky, malé bramboráčky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie