(recept
si oblíbilo 6 návštěvníků)
VAJEČNÁ TLAČENKA +++
Potřebné ingredience
6 VAJEC, 1 MORAVANKA, 1 CIBULE, 20 DKG MĚKKÉHO SALÁMU, 2 MAJONÉZI, 1 MASOX, 1 ŽELATINA od LABETY
Postup přípravy
UVAŘENÉ VEJCE, CIBULI, SALÁM NAKRÁJÍME NA KOSTKY A DÁLE PŘIDÁME ZCEZENOU ZELENINU,MAJONÉZU A VŠE PROMÍCHÁME.NÁLEV ZE SALÁTU DOPLNÍME DO 3 DCL VODY.TEKUTINU ZOZDĚLÍME NA 2 POLOVINY.DO JEDNÉ DÁME VAŘIT 1 KOSTKU MASOXU, A VE DRUHÉ POLOVINĚ NAMOČÍME OBSAH ŽELATINY,KTEROU ZA STÁLÉHO MÍCHÁNÍ PŘIVEDEME K VARU ODSTAVÍME A NECHÁME SCHLADNOUT.FORMU PROLIJEM VODOU.
ŽELATINU NIKDY NEPŘEVAŘUJEM
POTOM VŠE SMÍCHÁME DOHROMADY A VLOŽÍME DO FORMY. DÁME DO LEDNICE STUHNOUT.
ŽELATINU NIKDY NEPŘEVAŘUJEM
POTOM VŠE SMÍCHÁME DOHROMADY A VLOŽÍME DO FORMY. DÁME DO LEDNICE STUHNOUT.
Ještě jeden postup.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
29. 12. 2009, 17:06
Anturka
(upraveno)
29. 12. 2009, 17:24
@Ilonáček
DĚKUJI ILONKO .
panib
(upraveno)
28. 12. 2009, 10:33
Paní Zdenko, je to dobrůtka, dělá ji maminka . Ráda bych věděla jakou na to používáte želatinu, jestli ty plátky nebo sypkou, já umím pracovat jen s želatinou na dorty tak proto se ptám. Díky a krásné svátky Pavlína
Anturka
(upraveno)
28. 12. 2009, 12:17
@panib
Je to opravdu dobrůtka, želatinu používám sypkou.
GREPIK
(upraveno)
27. 12. 2009, 20:52
jojo,tá je super tu taky milujem
Anturka
(upraveno)
27. 12. 2009, 20:54
@GREPIK
Andreo děkuji za komentář.