Zobrazit přihlášovací formulář

Kuřecí maso a drůbež

Přidat recept

KUŘE NA SOLI

0.0
KUŘE NA SOLI

Potřebné ingredience

 1 kg soli
 1 menší kuře (1,2 kg)
 olej
 grilovaní koření

Postup přípravy

1. Kuře omyjeme, očistíme a dobře osušíme
2. Sůl nasypeme do malého pekáčku
3. Kuře osolíme vevnitř a trošku i povrchu
4. Položíme ho na sůl prsama dolů a pečeme asi 1/2 hodiny
5. Po té ho opatrně otočíme aby nám z něj nevytekla šťáva na sůl (sůl se nesmí namočit)
6. Opatrně kuře potřeme olejem s grilovacím kořením, ale opět tak aby nám to nenateklo na sůl
7. Dopečeme

Podáváme s chlebem a kyselím okurkem

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

B.Tumka 3. 8. 2007, 16:58
Recept znám,ale ještě jsem ho nezkoušela.Bála jsem se jak to bude chutnat *-)
mikky.h 27. 7. 2007, 20:11
Já tohle kuře dělávám již dlouho a dovnitř dám 3 stroužky česneku,ale kuře neobracím a ničím nemažu a přesto má neopakovatelnou kůrčičku.. :-P :-P :-P
RIBICKA 27. 7. 2007, 19:49
NEBOJTE SE NENÍ TO TAK SLANÉ JAK TO VYPADÁ, MŮJ MUŽ NESOLÍ VŮBEC A TOHLE MU NEVADÍ (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie