(recept
si oblíbilo 10 návštěvníků)
Cibulová omáčka s knedlíkem
Potřebné ingredience
1-2 velké cibule, olej, voda, hl.mouka, masox, sůl
Postup přípravy
Nadrobno nakrájím cibuli, osmahnu dozlatova na oleji, přidám vodu (množství podle toho kolik chci mít omáčky), dám masox a vařím asi 30 min. Pak zahustím moukou rozmýchanou ve vodě a ještě trošku povařím. Podle chuti dosolím. Mé děti nejedí cibulku, tak vždycky omáčku pomixuji ponorným mixérem. Kdo chce, může omáčku scedit. Chuťově je výborná!!! Podáváme s pečeným masem a houskovým knedlíkem. Rychlé a chutné - přeji dobrou chuť!!!
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
laskonka333
(upraveno)
18. 10. 2013, 16:25
JiraHL
(upraveno)
30. 1. 2010, 12:42
Výýýbornáááá Nesnášim vaření..ale toto je rychlý a jednoduchy receptík..tak mě to nadchlo..zkusila jsem a jsem nadšená
Leica
(upraveno)
31. 1. 2010, 10:43
@JiraHL
Jsem ráda, že vám chutná. Ještě je výborné, když si na talíři polijete omáčku šťávou z pečeného masa. Pak je to super!!!