Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Pestrobarevné rizoto

0.0
Pestrobarevné rizoto

Potřebné ingredience

250 g rýže, 2 žluté papriky, 2 červené papriky, 400 g vepřových plátků, 1/2 l zeleninového vývaru, 2 cibule, 1/2 svazku petrželky, 1 lžíce oleje, 4 lžíce do tuha ušlehané smetany, sladká paprika, sůl, pepř

Postup přípravy

Maso nakrájíme na proužky, cibuli na kostičky. Maso osmažíme na rozpáleném ohni a vyjmeme. Ve šťávě podusíme cibulku a rýží, zředíme vývarem a necháme pod pokličkou na mírném ohni cca 20 minut dusit. Očistíme papriku a nakrájíme na kousky. Asi 5 minut před koncem dušení ji přidáme s masem k rýži. Petrželku posekáme a přimícháme ji také k rýži. Dochutíme solí a pepřem. Pokrm servírujeme na talíře, přidáme po lžíci smetany (nemusí být), poprášíme paprikou a obložíme petrželkou. Přeji dobrou chuť!!!

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie