(recept
si oblíbilo 9 návštěvníků)
tip pro návštěvy - TATARÁČEK našeho taťky :-)
Potřebné ingredience
hovězí svíčková,žloutek,francouzská hořčice,kečup,sůl,červená sladká paprika,pepř,cibule na drobounko a dle chuti chilli + tabasco.
Postup přípravy
maso pomeleme,vytvoříme bochánek,lžíci uděláme důlek,do něj žloutek.z ingrediencí naděláme malé kopečky,které smícháme s masem.
podáváme s česnekovýma topinkama.
dobrou chuť.
podáváme s česnekovýma topinkama.
dobrou chuť.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kulíšek 15
(upraveno)
7. 7. 2011, 14:17
Tataráčka milujeme a dělám ho min. 1 za měsíc.Jen tam nepatří hořčice ani červená paprika,ale zase tam chybí Worcester.Je ale fakt že každý si ho dělá po svém jak mu chutná.
ilona
(upraveno)
27. 12. 2009, 15:39
Jen to vidim a sbíhají se mi sliny. Dala bych si hned. Tataráček miluju
ADADANDA
(upraveno)
28. 12. 2009, 9:01
@ilona
ilčo,tak to nejste sama
nonula
(upraveno)
22. 12. 2009, 21:07
Ten jééééééééééééééé mňam
ADADANDA
(upraveno)
23. 12. 2009, 8:38
@nonula
soni,udělejte taťkovi na vánoce,bude vám líbat ruce
EvKa
(upraveno)
22. 12. 2009, 18:19
mňam, už jsem ho neměla léééééééééta
ADADANDA
(upraveno)
23. 12. 2009, 8:39
@EvKa
evi,my bez něho nemůžeme být,takže určo jednou za čtvrt roku ho manža ukuchtí
bubík4
(upraveno)
22. 12. 2009, 18:18
hned bych si dala a vychlazené k tomu
ADADANDA
(upraveno)
23. 12. 2009, 8:39
@bubík4
a klidně i dvě
Maňáková
(upraveno)
22. 12. 2009, 18:14
normálně se mi sbíhají sliny ... za chvilku vyrážím s kamarádkami na pivčo a hádejte, co si k němu objednám
ADADANDA
(upraveno)
23. 12. 2009, 8:40
@Maňáková
marti,je mě to jasný.já ho v hospodě ještě nejedla.možná,bych měla trošku strach.hezké vánoce
pralinka66
(upraveno)
22. 12. 2009, 18:12
Téééda, to bych si dala!!!!!!! naposled jsem měla před tak třemi lety, ale ten byl!!!!!
ADADANDA
(upraveno)
23. 12. 2009, 8:41
@pralinka66
peti,kupte masiko a a na silvestra budete mít pochouku číslo jedna
jana + 2
(upraveno)
22. 12. 2009, 17:43
to se ji syrove?
ADADANDA
(upraveno)
23. 12. 2009, 8:42
@jana + 2
jasně jani,syrové.najemno mleté s topinkama.
JitkaKr
(upraveno)
22. 12. 2009, 17:56
@jana + 2
A jak jinak? - hovězí tatarák
jana + 2
(upraveno)
22. 12. 2009, 18:08
@JitkaKr
no nevim jak jinak, proto se ptam. Jako navsteva bych byla radsi o hladu, nejsme ve stredoveku, abych jedla syrove maso
ADADANDA
(upraveno)
23. 12. 2009, 8:44
@jana + 2
jani,tak to zkuste.možná,kdyby jste nevěděla,že je to syrové maso,připadlo by vám to jako masová pomazánka zvláštní chuti na česnekové topince.fakt je to dobrůtka.koukala jsem,že jste z anglie.u vás to není známé?
Mellisande
(upraveno)
22. 12. 2009, 21:09
@jana + 2
Ve středověku se taky jedlo maso pečené - tak ho radši nejezte, nejste přeci ve středověku
bubík4
(upraveno)
22. 12. 2009, 18:17
@jana + 2
ježíši, to je názor
jana + 2
(upraveno)
22. 12. 2009, 18:22
@bubík4
ja vam taky nerikam ze mate divny nazor na jezeni syroveho masa
bubík4
(upraveno)
22. 12. 2009, 19:55
@jana + 2
pralinka66
(upraveno)
22. 12. 2009, 18:13
@jana + 2
To nevíte, co je dobré!
Kerstinka
(upraveno)
22. 12. 2009, 17:38
Já jsem to ještě nikdy nejedla, slyšela jsem na to samou chválu ale moje zdravotnický já mi říká-syrový maso....syrové vajíčko....salmonela
bubík4
(upraveno)
23. 12. 2009, 8:58
@Kerstinka
když se toho tak bojíte, zkuste falešný tataráček
ADADANDA
(upraveno)
23. 12. 2009, 8:46
@Kerstinka
leni,to já si říkám pořád..ale té chuti se nedá odolat
janatka70
(upraveno)
22. 12. 2009, 17:27
Také se chystáme si ho na vánoce udělat,máme moc rádi!!!
ADADANDA
(upraveno)
23. 12. 2009, 8:47
@janatka70
ivet,ať se povede.a hezké vánoce přejeme.
Murr2
(upraveno)
20. 12. 2009, 11:31
mňam,to bych si dala hned .já už mám sladko až v pr..... .takový tataráček by bodl
ADADANDA
(upraveno)
20. 12. 2009, 13:09
@Murr2
ráďo,to jste mě pobavila,chááá