Zobrazit přihlášovací formulář

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbili 2 návštěvníci)

Čínské karbanátky

0.0
Čínské karbanátky

Potřebné ingredience

40 dkg vepřového masa na kostičky nakrájeného
3 lžíce magi
4 lžíce worčestru
4 lžíce oleje
4 lžíce solamylu
2 celá vejce
1 lžička soli
2 cibule nakrájené nadrobno
1/2 lžičky pepře
1 lžička kari

Postup přípravy

Maso nakrájet na kostičky smíchat s ostatními přísadami,nechat 24 hodin odležet. Potom lžící tvořit na pánvi placičky a opéct z obou stran.

Omáčka:
1 majolka
1 lžička kečupu
1/02 lžičky pálivé papriky i méně
2 lžičky pepře
2 stroužky česneku
1 malá cibule na kostičky
zředit mlékem

Tuto omáčku mažu na hotové karbanátky. Výborné dobrou chuť

Takto vypadá naložené maso, které se nechá 24 hodin uležet v lednici, možno dát místo vepřového maso kuřecí. Po odležení tvoříme na pánvi ze směsi placičky, které smažíme na rozpáleném oleji z obou stran

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Auča 4. 8. 2007, 11:51
Super, jen místo vepřového by to chtělo nějaké jiné zvířátko, (&) (@), abychom dostáli tradici Čínských restaurací ;-) ;-) ;-) ;-) ;-)
bubík4 4. 8. 2007, 12:09
@Auča CHYŤTE KRYSU NEBO HOLUBA :-D :-D :-D
savena 26. 7. 2007, 18:51
(Y)
B.Tumka 26. 7. 2007, 17:43
Zní to dobře (clamp)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie