(recept
si oblíbil jeden návštěvník)
ZAPEČENÉ BAGETY
Potřebné ingredience
mleté maso (lépe jen hovězí)
cibule
olej
oregano
česnek
drcená rajčata (nebo protlak,kečup)
Postup přípravy
mleté maso (lepší jen hovězí) na cibulce opečeme, pak osolíme opepříme, přidáme oloupaná nakrájená rajčata (kdo nemá čas - tak kečup nebo protlak) česnek,oregano
pak si připravíme bagety rozkrojíme podélně - lehce je potřu máslem (spíš rostliným tukem - rama a pod.) ze všech stran, na ně navrstvím masovou směs a zasypu sýrem (niva, eidam, hermelín ...)
zapékáme krátce při 190-200 stupních
pak si připravíme bagety rozkrojíme podélně - lehce je potřu máslem (spíš rostliným tukem - rama a pod.) ze všech stran, na ně navrstvím masovou směs a zasypu sýrem (niva, eidam, hermelín ...)
zapékáme krátce při 190-200 stupních
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé