Tučňáci s podrobným fotopostupem

Potřebné ingredience
ořechový korpus, marmeláda, pařížský krém, WI
Postup přípravy

výroba tučňáčků : základ těla

bílá náprsenka

zobáček a nožky

oči

ploutve

hotovo a každému tučňáčkovi pak přidáme nějaký kousek oblečení a ozdoby :-)

upečené 2 korpusy (jeden malý v misce na iglú a jeden klasický kulatý na dort)

postup na mramorování : nachystáme si dvě barvy (bílé více, modré méně)

vyválíme si z nich hady

modrý přimáčkneme na bílý

a způsobem jako ždímání prádla zatočíme

stočíme do šneka

přimáčkneme k sobě

a znovu vyválíme hada

znovu seždímáme

opět šnek a opakujeme postup tak dlouho, jak chceme husté mramorování

vyválená mramorová placka

potáhnuto na dortu

potáhnuté iglú a rádýlkem narýhované kostky ledu

vchod do iglú a opět narýhujeme

připravené vločky z patchworku

vločky na dortu

tučňák s čepičkou

se šálou

s mašličkou

s motýlkem a snowboardem

pohled z boku

druhý bok

z vrchu

jiný pohled
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu



























































































































































































