Zobrazit přihlášovací formulář

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Vážení návštěvníci,
reagovat na příspěvky mohou pouze registrovaní uživatelé. Vyplňte krátký registrační formulář a staňte se naším členem.
Jste-li již u nás zaregistrovaní, přihlašte se prosím.

Těšíme se na vás.

Vepřové maso

Přidat recept
(recept si oblíbilo 7 návštěvníků)

Vepřová krkovička plněná zelím

0.0
Vepřová krkovička plněná zelím

Potřebné ingredience

500g krkovičky,500g kys.zelí,15-20dkg ang.slaniny/na plátky/,1větší cibule,sůl,pepř,kmín

Postup přípravy

Plátky masa nakrájíme na plátky a naklepeme,ososlíme,opepříme a kledeme nakr.anglickou slaninu.Potom vymačkáme vodu z kys.zelí a klademe na maso hromádky které umačkáme rukou,poté svineme do rolky a klademe koncem na zapékací mísu nebo menší plech a posypeme kmínem.Podlijeme vodou a pečeme ve vyhřáté troubě na 200 stup.asi1-1 a půl hod.Po půl hodině přidáme na půlkolečka nakr.cibuli.Během pečení maso poléváme štávou,dle potřeby přidáme vodu.
Jako přílohu podáváme bramborovou kaši.
Dobrou chut!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Připraveno před pečením

Podáváme s bramborovou kaší politou výpekem z masa.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Hyzule 18. 12. 2009, 13:31
(Y)to může být dobrota (clamp) (L) (Y)
pajakrejcir 18. 12. 2009, 13:25
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie