Kedlubnový salát
Potřebné ingredience
4 velké kedlubny
200 ml smetany na šlehání
1 lžíce jemně nasekané pažitky
1 lžíce citronové šťávy
špetka soli
špetka mletého pepře
špetka krupicového cukru
Postup přípravy
Oloupané kedlubny nakrájíme na nudličky, přidáme pažitku a promícháme se smaetanou ochucenou solí, pepřem, cukrem a citrónovou šťávou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu

Diviana
(upraveno)
6. 4. 2013, 20:45
Mirko skvělý recept,opravdu jsem si moc pochutnala a to saláty moc nejím...ale tenhle mě opravdu uchvátil...Díky...



nahlásit

Jana.Astra
(upraveno)
14. 8. 2008, 23:00
Dobrý den, paní Mirko, dnes jsem zkoušela Váš kedlubnový salát. Trochu jsem ho pozměnila, přidala jsem tam tři větší mrkve a vynechala jsem tu pažitku. Pořád jsem si říkala, jak to jen může chutnat - kedlubny se smetanou na šlehání? Skládám poklonu, je to vynikající, lehké a osvěžující, moc nám to chutnalo. Díky za obohacení našeho jídelníčku. Jana
nahlásit