(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Honzíčku, vyskoč!
Potřebné ingredience
žloutky, moučkový cukr
Postup přípravy
Do těsta přijde tolik cukru, aby se hmota nelepila.
Těsto vyválíme, vykrájíme různé tvary a pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem na 180 stupňů. Číháme u trouby a až cukroví vyskočí, je upečeno.
Dělala jsem ze tří žloutků a vyšlo to na dva plechy.
Těsto vyválíme, vykrájíme různé tvary a pečeme na plechu vyloženém pečicím papírem na 180 stupňů. Číháme u trouby a až cukroví vyskočí, je upečeno.
Dělala jsem ze tří žloutků a vyšlo to na dva plechy.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Kati Stud
(upraveno)
29. 10. 2010, 17:37
hmmm, určitě to vyzkoušíme díky za tip na něco "jiného" a přitom vánočního. Nejsem příznivcem např. melounků z marcipánu na adventním slole