(recept
si oblíbilo 8 návštěvníků)
FRANCOUSKÉ ZAPEČENÉ BRAMBORY SE ZELÍM
Potřebné ingredience
Kysané zelí, pepř, sůl, brambory, uzené, klobása nebo jiná uzenina , vajíčka
Postup přípravy
Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, nakrájíme.
Smícháme s kysaným zelím ,které před tím vymačkáme s nakrájeným uzeným, solí, pepřem.
Dáme do pekáče a zalijeme rozkvedlanýma vajíčkama.
A pečeme.
Přeji vám dobrou chut.
Smícháme s kysaným zelím ,které před tím vymačkáme s nakrájeným uzeným, solí, pepřem.
Dáme do pekáče a zalijeme rozkvedlanýma vajíčkama.
A pečeme.
Přeji vám dobrou chut.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé