Zobrazit přihlášovací formulář

Vánoční cukroví

Přidat recept
(recept si oblíbilo 21 návštěvníků)

BURIZONOVÉ HRUDKY ZA PÁR MINUT HOTOVÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

0.0
BURIZONOVÉ  HRUDKY   ZA  PÁR  MINUT  HOTOVÉ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Potřebné ingredience

3 balíčky mléčných karamelek ,1/2 másla ,1 balíček burizonů neochucených

Postup přípravy

Všechny karamelky a máslo dáme do misky , vložíme do mikrovlné trouby na cca 3 min. čas nevím přesně musíme to hlídat ,sem tam to promícháme ,až se karamelky a máslo rozpustí je to hotovo .Směs vyndáme a vyšleháme ručním šlehačem ,zamícháme do hmoty burizony a plníme do připravených košíčků. Je to opravdu za chvilku hotové ,odpadá zdlouhavé míchání nad párou a výsledek je myslím stejný ,jinak já použila karamelky z Lídlu ,nemám z ostatními zkušenost . U nás se tento způsob přípravy velmi osvědčit ,burizonky patří mezi naše favority v pojídání.

Kdyby vám směs moc zhoustla tak ji na pár sekund můžete znovu vložit do mikrovlnky.

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

lubca007 19. 12. 2010, 20:16
dakujem za receptik vždy som robila so salkom ale tieto su naozaj rychle a dobre davala som z kauflandu karamelky 2sačky 200gr na 1 sačik mame radi viac karamelu preto boli vynikajuce prajem vesele vianoce (Y) (Y) (Y)
ladulka.035 20. 12. 2010, 12:58
@lubca007 Není zač (L) (L) (banky) (silvestr)
Pelip 18. 12. 2010, 17:39
Mockrát děkuji!!!!!! Měla jsem v plánu udělat poprvé tyto burizové hrudky dle návodu zde na MMB a až při zoufalém čekání na rozpuštění karamelek jsem vyhledala další rady a našla toto úžasné zlepšení!!! Je to super, opravdu funguje a je to rychlovka. Navíc si neumím představit, co s tím když to ztuhne a už se nedají hrudky tvořit při klasickém ohřívání ve vodní lázni. Doporučuji! :) A na závěr ještě malá prosbička, můžete mi prosím napsat, jaké je to množství karamelek v gramech? Každý prodejce to má jinak, já koupila karamelky v Tescu. Díky :)
ladulka.035 19. 12. 2010, 6:50
@Pelip Peťko ,děkuji za pochvalu :-) ,jsem ráda ,že jste s receptíkem spokojená ,-) ,-) ,-) ,gramy napíšu ,až je zjistím (L) (banky) (pohoda) (silvestr2)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie