(recept
si oblíbilo 5 návštěvníků)
Ovarová polévka
Potřebné ingredience
vepřové koleno
sůl, pepř, bobkový list, nové koření, celý pepř, cibule
kroupy
majoránka, česnek
Postup přípravy
Maso uvaříme doměkka se solí, celým pepřem, bobkovým listem, novým kořením a cibulí.
Kousek masa si necháme a nakrájíme nadrobno. Ostatní sníme s hořčicí a křenem a chlebem....
Vývar přecedíme.
Zvlášť si uvaříme kroupy.
Dáme je do přecezeného vývaru. Dochutíme česnekem a majoránkou.
Kousek masa si necháme a nakrájíme nadrobno. Ostatní sníme s hořčicí a křenem a chlebem....
Vývar přecedíme.
Zvlášť si uvaříme kroupy.
Dáme je do přecezeného vývaru. Dochutíme česnekem a majoránkou.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
mamka001
(upraveno)
6. 10. 2007, 17:04
Také děláme nemá to chybu.. já občas udělám drobení z krupičky a žloutku a nastrouhám na hrubém struhadle a přidám toho dost aby byla hustá.. to pak baštíme jako o závod..
bubík4
(upraveno)
13. 10. 2007, 19:31
@mamka001
DÍKY ZA TIP. DROBENÍ DĚLÁM DO KRŮTÍ, HOVĚZÍ, KUŘECÍ, TADY JSEM TO NEZKOUŠELA, ZKUSÍM