(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Pepřové ragú
Potřebné ingredience
500 g hovězího masa, 400 g cibule, 1/2 chemicky neošetřeného citronu, sůl, mletý černý pepř, tuk na smažení, 10 zrnek nového koření, 3 hřebíčky, 2 bobkové listy, mouka, cukr
Postup přípravy
Na tuku zpěníme cibuli, přidáme na kostky nakrájené maso a zprudka opečeme. Pak zalijeme 1/2 l vody, přidáme sůl, pepř, koření a citron a dusíme pod pokličkou asi 1 1/2 hodiny. Pak odstraníme bobkový list, zahustíme omáčku, dochutíme solí, pepřem a cukrem. Podáváme s brambory.
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé